TerrAscend Corp.
For the period ended Apr 28, 2025. Filed Apr 28, 2025.
View on SEC.govAbout this filing
What shareholders are asked to vote on at a company's meeting. It is where to find what directors and top executives are paid, and who owns the most shares.
Apr 28, 2025 · Filed Apr 28, 2025
Contents
“Change of Control” means:
(a)
the acquisition of a sufficient number of voting securities in the capital of the Corporation so that the acquiror, together with Persons acting jointly or in concert with the acquiror, becomes entitled, directly or indirectly, to exercise more than 50% of the voting rights attaching to the outstanding voting securities in the capital of the Corporation (provided that, prior to the acquisition, the acquiror was not entitled to exercise more than 50% of the voting rights attaching to the outstanding voting securities in the capital of the Corporation);
(b)
the completion of a consolidation, merger, arrangement or amalgamation of the Corporation with or into any other entity whereby the voting securityholders of the Corporation immediately prior to the consolidation, merger, arrangement or amalgamation receive less than 50% of the voting rights attaching to the outstanding voting securities of the consolidated, merged, arranged or amalgamated entity; or
(c)
the completion of a sale whereby all or substantially all of the Corporation’s undertakings and assets become the property of any other entity and the voting securityholders of the Corporation immediately prior to the sale hold less than 50% of the voting rights attaching to the outstanding voting securities of that other entity immediately following that sale. Notwithstanding the foregoing, to the extent that a Share Unit granted to a U.S. Participant is subject to the requirements for Section 409A and the occurrence of a Change of Control (as defined above) is a settlement event for such Share Unit, then such Change of Control shall not be a “Change of Control” for purposes of such Share Unit unless such Change of Control also constitutes a “change in control event” as defined in U.S. Treasury Regulation Section 1.409A-3(i)(5)(i).
1.3.10
“Code” means the United States Internal Revenue Code of 1986, as amended from time to time.
1.3.11
The text of this filing, as the company filed it with the SEC, without its images or exhibits. This is not investment advice.