CHAMPIONS ONCOLOGY, INC.
For the period ended Aug 27, 2026. Filed Aug 28, 2026.
View on SEC.govAbout this filing
What shareholders are asked to vote on at a company's meeting. It is where to find what directors and top executives are paid, and who owns the most shares.
Aug 27, 2026 · Filed Aug 28, 2026
Contents
5.Plan Limits
- Plan Limits
5.1. Number of Shares Available for Issuance. Subject to the provisions of Section 11, the maximum aggregate number of Shares that may be issued under the Plan shall be the sum of (A) 2,000,000, plus (B) any Shares that are available for issuance under the Prior Plan as of the Effective Date.
5.2. Share Recycling. Upon payment in Shares pursuant to the exercise or settlement of an Award, the number of Shares available for issuance under the Plan shall be reduced only by the number of Shares actually issued in such payment. If a Participant pays the exercise price (or purchase price, if applicable) of an Award through the tender of Shares, or if the Shares are tendered or withheld to satisfy any tax withholding obligations, the number of Shares so tendered or withheld shall again be available for issuance pursuant to future Awards under the Plan, although such Shares shall not again become available for issuance as Incentive Stock Options. Shares shall not be deemed to have been issued pursuant to the Plan with respect to any portion of an Award that is settled in cash. If any outstanding Award expires or is terminated or canceled without having been exercised or settled in full, or if the Shares acquired pursuant to an Award subject to forfeiture or repurchase are forfeited or repurchased by the Company, the Shares allocable to the terminated portion of such Award or such forfeited or repurchased Shares shall again be available for grant under the Plan.
5.3. Incentive Stock Option Limit. No more than 2,000,000 Shares (subject to adjustment pursuant to Section 11) may be issued under the Plan upon the exercise of Incentive Stock Options.
5.4. Substitute Awards. Substitute Awards shall not be counted against the Share Limit; provided, however, that Substitute Awards issued in connection with the assumption of, or in substitution for, outstanding Options intended to qualify as Incentive Stock Options shall be counted against the Incentive Stock Option limit in Section 5.3. Additionally, Shares subject to Substitute Awards shall not be added to the Shares available for Awards under the Plan pursuant to Section 5.2. If the Company or any Subsidiary acquires or combines with a company that has shares available under an equity plan approved by shareholders and in place prior to such acquisition or combination (and not adopted in contemplation of such acquisition or combination), the available shares under the acquired or combined entity’s plan (as appropriately adjusted to reflect the transaction) may be used for Awards under the Plan and shall not count against the Share Limit (and Shares subject to such Awards may again become available for Awards under the Plan as provided in Section 5.2). Awards made from the available shares of an acquired or combined entity’s plan shall not be made after the date awards or grants could not be under the terms of the acquired or combined entity’s plan prior to the acquisition or combination, and shall only be made to individuals who were not Service Providers prior to such acquisition or combination. Substitute Awards may be granted on such terms and conditions as the Administrator deems appropriate.
5.5. Non-Employee Director Award Limit. Notwithstanding any provision to the contrary in the Plan or in any policy of the Company regarding Non-Employee Director compensation, the sum of the grant date fair value (determined as of the grant date in accordance with Financial Accounting Standards Board Accounting Standards Codification Topic 718, or any successor thereto) of all equity-based Awards and the maximum amount that may become payable pursuant to all cash-based Awards that may be granted to a Service Provider as compensation for services as a Non-Employee Director during any calendar year shall not exceed $750,000 for such Service Provider’s first year of service as a Non-Employee Director and $500,000 for each year thereafter.
The text of this filing, as the company filed it with the SEC, without its images or exhibits. This is not investment advice.